***اِن ئی یِمَک 2 ***


ادامه مطلب
نوشته شده در چهار شنبه 9 اسفند 1391برچسب:,ساعت 9:17 توسط امامدوست| |

وحیده: ببخشید اگ امکانش هست مطالبی رو راجب ارشد ومنابع ان در اختیار قرار بدید؟راستی میتونید یک سری مطالب هم راجب ماکارانی بهم میل کنید خیلی ممنون

پاسخ:وحیده جان علاوه بر این مطلب در مورد ماکارونی اگه تو وبلاگ سرچ کنی مطالب دیگه ای هم گذاشته شده و میتونی ازش استفاده کنی و در مورد منابع ارشد به آدرس eniyiyemak.blogfa.com/post/352 مراجعه کن....امیدوارم برات مفید واقع بشه

 


ادامه مطلب
نوشته شده در یک شنبه 21 آبان 1391برچسب:,ساعت 15:21 توسط امامدوست| |


ادامه مطلب
نوشته شده در یک شنبه 21 آبان 1391برچسب:,ساعت 15:8 توسط امامدوست| |


ادامه مطلب
نوشته شده در دو شنبه 24 مهر 1391برچسب:,ساعت 15:17 توسط امامدوست| |


ادامه مطلب
نوشته شده در جمعه 7 مهر 1391برچسب:,ساعت 8:20 توسط امامدوست| |

خط توليد ويفر

آشنايي با فرآيند بسته بندي انواع گوشت

آشنایی با فرآیند تولید سبزیجات منجمد بروش IQF

خط تولید و بسته بندی آب معدنی

آشنايي با فرآیند تولید نوشابه

فرآیند تولید بستنی

همه چیز در مورد ویفر

تکنولوژی تولید روغن زیتون

آشنایی با پنیر موزارلا

روش توليد همبرگر

مراحل تولید نان صنعتی

توضیح تولید دلستر توت فرنگی همراه با تصاویر متحرک

مراحل خط تولید چیپس ( تصویری)

خط تولید ماءالشعیر

آشـنایی با صنـعت تـولید سـوهان

مراحل تولید مایع پاستوریزه تخم مرغ

آبمیوه از تولید به مصرف...

خط تولید در کارخانجات لبنی

خط تولید ویفر

مراحل فرآیند تولید کنسرو ماهی تن

گز

مراحل تولید پودر ماست

سرکه ( Vinegar)

مراحل کنترل تولید در کارخانجات قند

نگاهی اجمالی و کلی به مراحل فرایند تولید قند و شکر از چغندر قند

خط تولید کنسانتره آبمیوه جات

طرز تهیه رب گوجه فرنگی

نوشته شده در پنج شنبه 26 مرداد 1391برچسب:,ساعت 12:48 توسط * ثبات حق*| |

آدامس فرآورده ای است جویدنی که ماده اصلی آن صمغ پایه مصنوعی و/ یاصمغ طبیعی است و بر اساس نوع آن سایر مواد از جمله شکر وگلوگز مایع و یا شیرین کننده ها ومواد افزودنی مجاز ، تحت شرایط بهداشتی به نسبت های مشخص ، به آن افزوده می شود.بسته به نوع صمغ پایه مصرفی ، آدامس به انواع جویدنی Chewing gum وبادکنکی Bubble gumدسته بندی می شود، که وجه تمایز درقابلیت باد شدن نوع بادکنکی است. همچنین هر یک از انواع آدامس میتواند به صورت مغزدار یا پوشش دار نیز تولید شود.

صمغ پایه مصنوعی

صمغ پایه عمدتاٌ پلی مری است که به آن موادی مانند پر کننده ها Texturizers،نرم کننده هاSoftners،امولسیفایرها ،آنتی
اکسیدانها ومواد ضد چسپندگی Anti tacking agent به دندان افزوده می شود.میزان مواد پر کننده صمغ پایه شامل کربنات کلسیم ،کربنات منیزیم و یا سیلیکات منیزیم ( تالک 3 ) ، نباید در انواع جویدنی ، بیشتر از 25 در صد و در انواع بادکنکی ، بیشتر از 38 درصد وزن کل صمغ باشد.

صمغ طبیعی

صمغ طبیعی (سقز) اولئورزینی است که از تنه درخت استحصال ، وسپس ،فرآوری می شود که در ایران از درختی به نام بنه (ون) از خانواده پسته وحشی Pistacia atlantica بدست می آید.میزان کربنات کلسیم در صمغ طبیعی (سقز) نباید بیشتر از یک در صد وزن کل آن باشد.

پوشش آدامس
لایهً نازک ،براق وشکننده ای است که می توان انواع آدامس را با آن پوشش داد این پوشش معمولا از شربت شکر یا شیرین کننده ها ،رنگها و طعم دهنده های مجاز ، تغلیظ کننده ها وبراق کننده ها تشکیل می شود.

شکر


همان شکر سفید یا ساکارز

گلوکزمایع

شیرین کننده ها وحجم دهنده های مجاز خوراکی

شیرین کننده هاو حجم دهنده های مورد استفاده برای تولید آدامس عبارتند از : ایزومالت ، سوربیتول ، مانیتول، مالتیتول ، زایلیتول ، لاکتیتول ، ، استویا ، مالتو دکسترین ها ، پلی دکستروز ها ، فروکتو الیگوساکارید ها ، که میزان مصرف آنها با درنظر گرفتن عملیات خوب ساخت 1 می باشد. طبق استاندارد اتحادیه اروپا حد مجاز برخی ازشیرین کننده ها به شرح زیر است :

1 آسه سولفام پتاسیم ، حداکثر 2000 میلی گرم در کیلو گرم

2 آسپارتام ، 5500 میلی گرم در کیلوگرم

3 سوکرالوز، 3000 میلی گرم در کیلو گرم

4 نمک آسپارتام- آسه سولفام، 2000 میلی گرم در کیلو گرم بر حسب آسه سولفام پتاسیم

اسانس های مجاز خوراکی
 

ادامه مطلب
نوشته شده در 17 مرداد 1391برچسب:,ساعت 20:0 توسط امامدوست| |

 

شاید در نظر اول فکر کنید که همه ی ما نیازی به دانستن این مراحل نداریم، اما آشنایی با این فرآیندهایی که برای تهیه ی نان طی می شود، به ما نشان می دهد که برای داشتن نانی  سالم و مغذی چه مراحلی باید به طور منظم و کامل طی شود.

 

 

 

این مراحل تولید نان برگرفته از راهنمای جامع نان صنعتی می باشد.

 

 

 

1- آماده سازی آرد قبل از توضیح فرآیند تهیه نان یادآوری این نکته ضروری به نظر می رسد که آرد  در صنایع پخت و نانوایی  بر اساس محصول  مورد نظر انتخاب می شود. به عنوان مثال جهت تهیه و تولید نان سنگک از آرد سنگی یا آرد تیره و برای تولید نان برتشن از آرد روشن استفاده می شود. اصولا آرد گندم را بر مبنای خاکستر  طبقه بندی می کنند. از روی  میزان خاکستر  می توان به درجه استخراج آرد، درجه رنگ  و تیرگی با روشنی آرد پی برد و نوع مصرف  و مناسب بودن آن را جهت هر یک از نان  ها تعیین نمود.نکته دیگری که حائز اهمیت به نظر می رسد، مساله نگهداری آرد با روش های مناسب و در شرایط مساعد است؛ آرد  را می توان در سیلو  یا کیسه های کتانی، کاغذی و الیاف مصنوعی نگه داری نمود. محل نگهداری آرد باید تمیز، خشک، بدون بو  و عاری از حشرات و جوندگان باشد. انبار آرد باید به راحتی قابل تهویه بوده و در مقابل رطوبت، حرارت و اشعه آفتاب  محفوظ باشد. با پیشرفت تکنولوژی، امروزه می توان آرد  را در سیلو  نگه داری نمود. آرد  در سیلوهای مدرن به صورت معلق درآمده و تحت فشار هوا به راحتی انتقال می یابد. بهتر است به منظور جلوگیری از تبادل شدید حرارتی، سیلوهای آرد در ساختمان یا در محیط بسته تعبیه شوند.به طور کلی در شرایط معمولی، آرد تیره یا کامل را می توان حداکثر 10 روز و آرد روشن را بین 2 تا 30 ماه نگهداری  نمود. شرایط مناسب برای انبار کردن، رطوبت نسبی هوای 60 تا 65 درصد و حرارت حداکثر 20 درجه سانتی گراد و تهویه کافی می باشد که در این صورت می توان آرد تیره یا کامل را حداکثر تا یک ماه و آردهای روشن را حداکثر تا 6 ماه نگهداری  نمود. بنابراین آردهای روشن به علت پایین بودن مقدار چربی  و آنزیم  ها می توانند نسبت به آردهای تیره به مدت طولانی تری ذخیره شوند. البته پس از نگهداری آرد به مدت طولانی باید آن را کنترل و آزمایش های لازم را بر روی  آن انجام داد.

 

به طور کلی آماده سازی آرد شامل مراحل زیر می باشد:

 

1- الک کردن2- اختلاط آرد3- رساندن درجه حرارت آرد  به حد مطلوب از طریق الک کردن می توان به نتایج زیردست یافت:

* ناخالصی های آرد  جدا می گردد.* بازدهی خمیر افزایش می یابد.* ذرات به هم چسبیده آرد از هم جدا می شوند.* مخمرها  و باکتری ها تکثیر می یابند.* احتمال کپک زدگی آرد  کاهش می یابد.* درصد رطوبت آرد  به میزان کمی کاهش می یابد.


ادامه مطلب
نوشته شده در 17 مرداد 1391برچسب:,ساعت 20:0 توسط امامدوست| |

خيلي‌ها فکر مي‌کنند که ويفر، يک بيسكويت کاملا امروزي و بدون پيشينه تاريخي است در صورتي که تاريخچه توليد اولين نمونه‌هاي آن به قرن هفتم ميلادي برمي‌گردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندي‌ها با ترکيب آرد ذرت يا گندم با کمي شکر و کره حيواني، ويفر تهيه مي‌کردند...

ويفر‌هاي اوليه که به آنها «ويفل» مي‌گفتند، بيشتر شبيه کيک‌هاي گرد صبحانه بود. هلندي‌ها و انگليسي‌ها، خمير بسيار نازکي از ويفر را درون يک وسيله انبرمانند گرد که قطري حدود 7 تا 10 سانتي‌متر داشت، پهن و پس از فشردن قاشقک‌هاي انبر روي يکديگر و قرار دادن آن درون تنور داغ، بيسکويت ترد و نازکي به نام «ويفل» را درست مي‌کردند اما ويفل‌هاي سنتي کم‌کم با افزودن انواع طعم‌هاي ميوه اوايل قرن 16، شکل تازه‌تري به خود گرفت و با نام ويفر به مردم سراسر دنيا شناسانده شد.



ادامه مطلب
نوشته شده در یک شنبه 15 مرداد 1391برچسب:,ساعت 21:28 توسط رضوی زاده| |

Design By : Mihantheme